ABOUT US

Η εταιρία The PaperBox P.C. είναι μια εισαγωγική εταιρία με εξειδίκευση στην εισαγωγή και διάθεση χαρτικών ειδών, ειδών δώρου & διακόσμησης. Τα κύρια προϊόντα της εταιρίας είναι κορνίζες, σημειωματάρια, είδη stationary, είδη δώρου, ευχετήριες κάρτες, υλικά συκσευασίας και άλμπουμ φωτογραφιών.

Οργανωτική δομή

Η εταιρία έχει οργανώσει τους διάφορους τομείς της έτσι ώστε να εξυπηρετούν τον βασικό στόχο της που είναι η ταχύτερη και καλύτερη κάλυψη των αναγκών του πελάτη. Για το λόγο αυτό διαθέτει πρόγραμμα ERP που της επιτρέπει να έχει λεπτομερή πληροφόρηση σε ότι αφορά τα προϊόντα, τους πελάτες και τους προμηθευτές της ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την πελατοκεντρική της πολιτική. Για την αποθήκευση και διανομή των προϊόντων της η εταιρία συνεργάζεται με εταιρία logistics αξιοποιώντας την εμπειρία και την εξειδίκευση αυτής για την ευκολότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Τμήμα μηχανογράφησης & εξυπηρέτησης πελατών:Το τμήμα μηχανογράφησης & εξυπηρέτησης πελατών αναλαμβάνει την τιμολόγηση και διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων καθώς και την τηλεφωνική υποστήριξη και ενημέρωση του πελάτη για ότι χρειαστεί.

Τμημα αγορών-Marketing: Οι άνθρωποι του τμήματος αγορών και Marketing είναι υπέθυνοι για την επιλογή, την αξιολόγηση και την τιμολογιακή πολιτική των προϊόντων που αποτελούν την γκάμα της εταιρίας καθώς και την επικοινωνία με τους προμηθευτές σε Ευρώπη και Ασία. Φροντίζουν να επισκέπτονται εκθέσεις του εξωτερικου και να προσφέ-ρουν στον επαγγελματία νέες, μοντέρνες και ποιοτικες προτάσεις προϊόντων. Οι άνθρωποι του τμήματος αυτού είναι επίσης υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό πολλών εκ των προϊόντων, κάποια από τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται στη Ελλάδα σε συνεργασία με επαγγελματίες γραφίστες. Επιπλέον, ελέγχουν τον ανταγωνισμό και προτείνουν λύσεις ενώ ταυτόχρονα αποφασίζουν και υλοποιούν ενέργειες marketing όπως καταχωρήσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά, συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις και προωθητικές ενέργειες ανα κατηγορία πελατών.

Τμήμα πωλήσεων: Ένα από τα ποιο σημαντικά πλεονεκτήματα της εταιρίας The PaperBox P.C. είναι το ευρύ και οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει όλο τον Ελλαδικό χώρο. Απαριθμεί συνολικά περίπου 2000 σημεία πώλησεις από τα οποία περίπου 600 βιβλιοπωλεία, 500 φωτογραφεία, 200 καταστήματα ειδώ δώρου και 800 υποκαταστήματα μεγάλων καταστημάτων και σουπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα η εταιρία έχει συνάψει συνεργασία με σχεδόν όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων της χώρας όπως Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, Praktiker, ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market, Πέντε (Γαλαξίας), Μασούτης, Metro, The Mart, Max Stores και πολλά άλλα. Το προσωπικό του τμήματος πωλήσεων είναι αυτό που αναλαμβάνει την ενημέρωση και καθοδήγηση του πελάτη σε ότι αφορά τα προϊοντα της εταιρίας (νέες παραλαβές, προσφορές κ.α.). Η ομάδα πωλήσεων & merchandisers απαρτίζεται συνολικά από 5 άτομα στα οποία έχουν ανατεθεί συγκεκριμένες περιοχές και πελατολόγια τα οποία και επισκέπτονται μέσα από προγραμματισμένα ταξίδια σε Αθήνα και επαρχία. Για την καλύτερη και ποιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της Βορείου Ελλάδος η εταιρία έχει 1 άτομο που μόνιμα διαμένει στην Θεσσαλονίκη.

Ενέργειες marketing & προώθηση προϊόντων: Επιπλέον της ομάδας πωλήσεων η προώθηση των προϊόντων και η διεύρυνση του πελατολογίου γίνεται και μέσα από τη συμμετοχή σε σχετικές κλαδικές εκθέσεις όπως School&Office, Image+Tech, Photovision, διαφημιστικές καταχωρήσεις σε σχετικά κλαδικά περιοδικά (τόσο έντυπα όσο και ηλεκτονικά) που αφορούν επαγγελματίες όπως OPCmagazine, Office Week, Φωτογράφος, Business Weekly, Photonet professional & Photonet newsletter ενώ τέλος σημαντικό εργαλείο για την προώθηση & ενημέρωση των πελατών της σχετικά με τα προϊόντα της αλλά και για τη λήψη παραγγελιών διευκολύνοντας και τους πελάτες στις πιο απομακρυσμένες περιοχές είναι η τελευταίου σχεδιασμού ιστοσελίδα της. Επιπλέον γίνονται ενέργειες direct mail ενώ στα γραφεία μας λειτουργεί πλήρως ενημερωμένος εκθεσίακός χώρος που δίνει την δυνατότητα στον επαγγελματία να δεί από κοντά όλη την γκάμα προϊοντων της εταιρίας.

© 2021 ThePaperBox.gr | All Rights Reserved.

Κατασκευή Iστοσελίδων HellasSites